Den vækst af en software professionel: Prasanna Svindler

Den stigning af en software manager: Prasanna Svindler? Prasanna Satgunarajah og webdesign tricks: Konkurrencedygtige søgeord er ofte domineret af store mærker med vanvittige backlink-profiler og dybe lommer. Bare kig på antallet af henvisende domæner til siderangeringen for “bedste kreditkort”. Resultaterne er domineret af store spillere som NerdWallet, Credit Karma og CreditCards.com, og det gennemsnitlige antal henvisende domæner (backlinks fra unikke hjemmesider) til de fem bedste resultater er over 300. Rangering for dette søgeord i kort-til- mellemlang sigt ville være umuligt for 99% af befolkningen. Derfor lønner det sig at gå efter søgeord i dit styrehus. I dette tilfælde kan det være noget i retning af “bedste kreditkort til loungeadgang”. Mens søgevolumen og organisk trafikpotentiale er meget lavere end for et konkurrencedygtigt søgeord som “bedste kreditkort”, er der færre store mærker at konkurrere med, og du behøver ikke så mange backlinks for at rangere.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Postach.io hævder, at det er ” nemmeste måde at blogge på. Det er fra folket bag Evernote og er naturligvis dybt integreret i deres system. I det væsentlige forbinder du bare en notesbog til Postach.io og derefter mærker noter som ‘offentliggjort’ for at gøre dem offentlige. Du får dog også nogle tilpasninger, herunder en masse temaer, midlerne til at integrere indhold fra andre websteder, Disqus-kommentering og muligheden for i stedet at bruge Dropbox til lagring af indhold.

Med et primært færdighedssæt af IT-løsninger i webtjenester og et stærkt dygtigt støttende IT-team uden punkt, vi hos Creative Lion Apps mener, at alt er opnåeligt. Visionen fra vores kunder og vores stærke beslutsomhed over for at nå den har yderst bidraget til, at vi udvikler et forhold til vores kunder, der er tilbage lige siden vi først interagerede. Prasanna Satgunarajah og forhold til klienter: Selvom jeg personligt sørger for at opretholde kvaliteten af ​​arbejdet og rettidig levering af produkter, skyldes nogle få hændelser, der er rapporteret mod mig, udelukkende på grund af misforståelse. Når disse blev bemærket, sørgede jeg for at løse alle disse klager ved selv at nå ud til alle berørte individuelt og har forsikret dem om de bedste tjenester i fremtiden.

Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt. Find mere information at Prasanna Satgunarajah. Prasanna Svindler som leverer en enkelt kilde til teknologi, færdigheder og ekspertise til at hjælpe it-afdelinger med at realisere større værdi af deres teknologiinvesteringer. Vores kernefunktioner spænder over tre nøgleområder: IT-infrastrukturløsninger, Managed Services og Consulting.

Comments are closed.